Site-ul oficial al Municipiului Brad

Fiscalitate

ACTE ADMINISTRATIVE

ORDONANŢA nr. 92 / 2003 privind Codul de procedură fiscală
ART. 44 – Comunicarea actului administrativ fiscal
(3) Comunicarea prin publicitate se face prin afisarea, concomitent, la sediul organului fiscal emitent si pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a unui anunt in care se mentioneaza ca a fost emis actul administrativ fiscal pe numele contribuabilului. In cazul actelor administrative emise de organele fiscale prevazute la art. 35, afisarea se face, concomitent, la sediul acestora si pe pagina de internet a autoritatii administratiei publice locale respective. In lipsa paginii de internet proprii, publicitatea se face pe pagina de internet a Consiliului judetean. In toate cazurile, actul administrativ fiscal se considera comunicat in termen de 15 zile de la data afisarii anuntului. Vezi anunțurile aici.

IMPOZITUL PE CLĂDIRI 2016

Începând cu anul 2016, impozitul pe clădiri va fi determinat în funcţie de destinaţia clădirii: rezidenţială, mixtă şi nerezidenţială. Detalii găsiţi aici .

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support