Site-ul oficial al Municipiului Brad

Termeni și condiții site

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

www.primariabrad.ro este site-ul oficial al Primăriei Municipiului Brad (denumit în continuare „Primaria Brad”), site creat pentru asigurarea unei mai mari transparențe și o mai bună înțelegere a activităților Primăriei Brad.
Utilizarea site-ului www.primariabrad.ro (denumit în continuare „site”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos.
Termenii și condițiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare „Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”.
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.
Accesând și navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descriși în continuare.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul secțiunilor sale, site-ul www.primariabrad.ro oferă Utilizatorilor informații, acte normative, decizii, hotărâri, reglementări și știri referitoare la autoritatea Primăriei Municipiului Brad.
Ce este un serviciu electronic?
În cadrul siteului www.primariabrad.ro, un serviciu electronic reprezintă o resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăți procesul de comunicare dintre cetățeni și Primaria Municipiului Brad.
Există două tipuri de servicii electronice oferite de www.primariabrad.ro:

  • servicii de informare, care asigură cetățenilor, presei sau altor factori interesați acces ușor și eficient la informații, facilitând consultarea documentelor emise de către Primaria Municipiului Brad;
  • servicii de comunicare interactivă („Contact și asistenta”), care permit un mai bun contact cu cetățenii, cu societatea civilă și cu alți factori interesați, folosind mecanisme de tip feedback, cu scopul de a îmbunătăți serviciile și activitățile Primăriei Municipiului Brad.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Primaria Municipiului Brad întreține acest site pentru a înlesni accesul public la informații privind activitățile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informații să fie corecte și oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora. Cu toate acestea, Primaria Municipiului Brad nu își asumă nici o răspundere cu privire la informația de pe acest site.
Informația oferită:

  • este exclusiv de natură generală;
  • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
  • poate conține legături web spre alte site-uri asupra conținutului cărora Primaria Municipiului Brad nu deține nici un control și pentru care nu își asumă nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.
Numai documentele și actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice.
Administratorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.
De asemenea, nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente pe site.
Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.
Noțiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge și asupra obligației Primăriei Municipiului Brad de a respecta legislația în vigoare și nu poate exclude obligațiile impuse de lege.

REGULI GENERALE

Administratorul siteului declară următoarele:

  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului siteului;
  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcționarea în bune condiții a siteului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcționare, sau imposibilități de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
  • pe măsura apariției unor situații noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condițiile și termenii de utilizare.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support