Site-ul oficial al Municipiului Brad

Primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu, a primit vizita Excelenţei Sale, Philippe Beaulne, Ambasadorul Canadei în România

În cursul dimineţii zilei de marţi, 20 decembrie 2011, primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu, a primit vizita Excelenţei Sale, Philippe Beaulne, Ambasadorul Canadei în România. Acesta se afla într-o vizită în judeţele Alba şi Hunedoara, la invitaţia Roşia Montană Gold Corporation (RMGC).

Ambasadorul a fost primit la sediul Primăriei municipiului Brad cu tradiţionala pâine şi sare, iar în cadrul întrevederii, primarul Florin Cazacu a semnat un protocol de aderare la grupul suport de susţinere a Proiectului de la Roşia Montană.

Tot cu această ocazie, primarul municipiului Brad a oferit oaspetelui său un exemplar din „Monografia municipiului Brad”, autor: prof. Romulus Neag şi un exemplar din „Năzuinţe şi înfăptuiri sociale”- Societatea Mica, 1920-1939. De asemenea a avut loc şi o degustare de produse tradiţionale locale, printre care şi celebrele „virşli de Brad”, ţuică crămpălită şi produse specifice sărbătorilor de iarnă din carne de porc, produse ale brand-ului ALPIN, ale societăţilor comerciale Lorialba SRL şi Albalux SRL. Toate acestea desfăşurându-se în ambianţa excepţională de colinde creată de către formaţia condusă de Ionel Coza şi de către soliştii Ciprian Roman şi Valentin Crainic.

Pe parcursul discuţiilor, primarul municipiului Brad a prezentat Ambasadorului starea economico-socială şi perspectivele turistice ale zonei, inclusiv situaţia legată de Muzeul Aurului Brad.

Primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu şi Ambasadorul Canadei, Excelenţa Sa Philippe Beaulne
Degustarea de produse tradiţionale locale
Spectacol de colinde oferit de către formaţia condusă de Ionel Coza ăsi de către soliştii Ciprian Roman şi Valentin Crainic

De asemenea, domnul Florin Cazacu a apreciat faptul că există un interes al unui grup de investitori pentru punerea în valoare a zăcămintelor aurifere din zona Brad, una dintre societăţi fiind de mai multă vreme prezentă în zona noastră.

Cu această ocazie, primarul municipiului Brad a declarat: „A fost o onoare pentru noi, municipalitatea brădeană, să avem un asemenea oaspete, mai ales că în ultima vreme am constatat un interes al unui investitor canadian pentru punerea în valoare a zăcămintelor aurifere din zona Brad. Am convingerea că Excelenţa Sa, domnul ambasador Philippe Beaulne, va reveni cu mare plăcere la noi, la Brad.”

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support