Site-ul oficial al Municipiului Brad

Administratia locala la inaltime

Vineri, 30 septembrie 2011, în cadrul Galei Administraţia locală la înălţime, Revista Română de Administraţie Publică Locală a acordat domnului Florin Cazacu locul al 2-lea la categoria „Cel mai bun primar de municipiu din România” pentru anul 2011. Această apreciere a fost făcută în urma evaluării activităţii domniei sale şi a proiectelor instituţiei pe care o reprezintă. Cu ocazia aceleiaşi Gale, au fost acordate premii pe diverse categori de primării (comune, oraşe, municipii) la nivelul regiunilor de dezvoltare şi la nivel naţional.

„O asemenea apreciere a activităţii primarului şi a instituţiei pe care o reprezintă este un motiv de mândrie şi le mulţumesc celor de la Revista Română de Administraţie Publică Locală pentru faptul că şi-au aplecat atenţia asupra activităţii administraţiei publice locale din municipiul Brad. Acordarea acestui premiu a fost făcută pentru rezultatele pozitive înregistrate în activitatea noastră, dar eu şi echipa din primărie, alături de membrii Consiliului local ne propunem să găsim soluţii pentru rezolvarea şi a celorlalte probleme majore ale comunităţii brădene. Premiul al 2-lea este o provocare pentru noi în drumul spre marele premiu.”, a declarat primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu.

http://aplh.rrapl.ro/?p=64

Cazacu Florin (primul la dreapta), primarul municipiul Brad, câştigător al locului al doilea la categoria „Cel mai bun primar de municipiu din România”

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support