Site-ul oficial al Municipiului Brad

ANUNȚ IMPORTANT în ceea ce privește taxa de salubrizare, aplicabilă în municipiul Brad

Vă informăm că termenul de depunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare pentru utilizatorii casnici și noncasnici din Municipiul Brad s-a prelungit până la data de 30.04.2023.

În acest sens vă așteptăm să depuneți la Casa de Cultură a Municipiului Brad, la sediul Primăriei Municipiului Brad sau pe adresa de email: bradprim@yahoo.com declarația de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare pentru utilizatorii casnici și noncasnici din Municipiul Brad.

Vă reamintim că în cazul nedepunerii acestei declarații în termenul stabilit, obligația de plată se va stabili din oficiu, până la depunerea declarației, pentru fiecare imobil deținut, după cum urmează:

  1. în cazul persoanelor fizice(utilizatori casnici) estimat pentru un număr de 4  persoane;
  2. în cazul persoanelor juridice(utilizatori noncasnici) estimat pentru o cantitate de deșeuri reziduale de 2 mc/lună și pentru o cantitate de deșeuri reciclabile de 1 mc/lună .
  3. în cazul persoanelor fizice care dețin clădiri nerezidențiale(utilizatori noncasnici) estimat pentru o cantitate de deșeuri reziduale de 0,5 mc/lună.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support