Site-ul oficial al Municipiului Brad

Anunt pentru asigurarea transparentei si vizibilitatii proiectului

In conformitate cu prevederile Strategiei de Dezvoltare Locala, precum si din dorinta de a satisface nececitatile locale si regionale in vederea ocuparii fortei de munca, Primaria municipiului Brad doreste sa acceseze finantari din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU). In acest sens, Primaria municipiului Brad cauta parteneri pentru propriile proiecte, in vederea construirii Consortiului de Parteneriat, pentru redactarea si implementarea cu succes a proiectelor initiate. Partenerii de proiect pot fi Autoritat Publice Locale, IMM-uri, ONG-uri, precum si alte tipuri de organizatii, ce pot avea un rol relevant in elaborarea si implementarea cu succes a unor astfel de proiecte.

Organizatiile interesate sunt rugate să depună în termen de 15 zile calendaristice de la publicarea acestui anunt, scrisoarea de intentie pentru potentiala selectare, în vederea participării în cadrul Consortiului de parteneriat.

Scrisoarea de intentie va cuprinde: o scurtă descriere a organizatiei, rolul potential pe care Partenerul îl poate juca în cadrul proiectului, avantajul competitive pe care Partenerul îl poate aduce Consortiului de parteneriat, precum si alte informatii considerate a fi necesare în vederea sustienerii scrisorile de intentie.

Scrisorile de intentie se vor transmite prin postă la adresa : “Primaria municipiului Brad, Brad, str. Independenţei, nr. 2, jud. Hunedoara”, sau pe fax la nr. 0254612669, nu mai târziu de data 16.04.2013, ora 15.00.

Având în vedere că axele prioritare vizate nu au fost deschise, termenul de depunere a scrisorii de intenţe se prelungeşte cu 15 zile calendaristice. Astfel, se pot primi în continuare scrisori de intenţie până la data de 1.05.2013, ora. 15.00.

Persoane de contact: Borza Monica şi Manea Ioana – Compartimentul Relatii Publice si Integrare Europeana

Ghidul solicitantului poate fi consultat aici:

http://www.fonduri-structurale.ro/Document_Files//resurseumane/00000030/rob6t_Ghid%20DMI%205.1.%20-%20strategice%20%28spre%20consultare%29.pdf

http://www.fonduri-structurale.ro/Document_Files//resurseumane/00000030/50oat_gs_cs_63_oir_ne_15112012.pdf

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support