Site-ul oficial al Municipiului Brad

BALUL SENIORILOR la Brad – Editia a II-a 2008

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită în municipiul Brad sâmbătă, 08 noiembrie 2008, prin „Balul Seniorilor”.

Primăria municipiului Brad şi Consiliul local Brad au încercat şi au reuşit să organizeze un eveniment special pentru toţi locuitorii vârstnici ai municipiului Brad, care să-i bucure pe cei ce au muncit pentru binele lor şi al familiilor lor o viaţă întreagă.

Acţiunea s-a desfăşurat în sala de sport a Şcolii Generale „Horia, Cloşca şi Crişan” începând cu ora 17.00.

Au fost prezenţi peste 400 de persoane, o mare parte dintre aceştia fiind întâmpinaţi şi felicitaţi personal de către primarul municipiului, Florin Cazacu, iar doamnele au primit câte un trandafir roşu, în semn de preţuire.

Au fost premiate familiile care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie prin acordarea unei „Diplome de fidelitate”, a unui premiu şi a unei şampanii aniversare. Toţi cei prezenţi au participat la o tombolă cu premii.

Spectacolul folcloric a fost susţinut de Ansamblul „Doina Crişului” a Casei de Cultură Brad şi de soliştii: Ciprian Roman, Lenuţa Evsei, Valentin Crainic, Letiţia Mihuţiu şi Alexandra Ungureanu, seara fiind încheiată de recitalul renumitei interprete Corina Chiriac.

Prezent la acest eveniment, senatorul şi poetul Adrian Păunescu a felicitat pe cei sărbătoriţi şi a înmânat acestora un volum de poezii din opera sa.

Prezent la acest eveniment, senatorul şi poetul Adrian Păunescu a felicitat pe cei sărbătoriţi şi a înmânat acestora un volum de poezii din opera sa.

Cu această ocazie, primarul Florin Cazacu a declarat: „Balul Seniorilor este deja o acţiune tradiţională la Brad. Este organizată de către Primăria municipiului Brad şi Consiliul local în semn de preţuire şi respect pentru cei ce practic au contribuit la construcţia acestui oraş, la creşterea şi educarea actualei generaţii de brădeni. Sprijinul nostru pentru cei vârstnici nu va fi doar unul formal o dată pe an, ci Administraţia Publică Locală va încerca permanent să contribuie la asigurarea unui nivel de trai corespunzător pentru cei vârstnici.”

Evenimentul a fost încheiat de o masă cu produse tradiţionale.

„Balul Seniorilor” la Brad s-a bucurat de un binemeritat succes şi a fost aplaudat de un public numeros.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support