Site-ul oficial al Municipiului Brad

Bucuria copiilor este bucuria noastră!

Consiliul local şi Primăria municipiului Brad au marcat ziua de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului printr-o serie de activităţi dedicate copiilor din zona municipiului Brad.

Programul zilei a debutat cu cea de a IX-a ediţie a „Crosului Zarandului”, la realizarea căruia, un sprijin substanţial a fost acordat de Direcţia Judeţeană pentru Sport prin prezenţa doamnei Sorina Gabriela Cobori care a acordat diplomele şi premiile câştigătorilor. Crosul s-a desfăşurat pe mai multe categorii de vârstă şi sex.

Activităţile s-au desfăşurat în Parcul Tineretului din municipiul Brad, începând cu ora 10.00 cu un spectacol de muzică şi dans susţinut de formaţiile artistice din unităţile de învăţământ preşcolar şi şcolar din municipiul Brad: grupuri vocale, grupuri corale, dans modern şi popular, solişi vocali. Incepand cu ora 11.30 elevii brădeni au participat la un concurs de indemanare cu bicicleta la care au participat copii de la 4 ani la 17 ani.

Tot cu această ocazie Primăria municipiului Brad a organizat un Concurs de desene cu temele: „Poveştile copilăriei”si „Oraşul meu in viitor” lucrările putând fi admirate pe parcursul desfăşurării activităţilor. Premierea câştigătorilor crosului şi ai concursului de biciclete s-a făcut pe scena din Parcul Tineretului în prezenţa primarului municipiului Brad, domnul Florin Cazacu, ai profesorilor de sport îndrumători precum şi al unui reprezentant al Direcţiei pentru Sport a judeţului Hunedoara, doamna profesor Sorina Cobori.

La aceasta manifestare, entuziasmul concurenţilor, susţinătorilor, părinţilor şi al publicului brădean a fost mare.

„În fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Iunie, cu mare bucurie organizăm în municipiul Brad manifestări dedicate copiilor noştrii. Talentul, abilităţile artistice şi calităţile sportive au fost puse astăzi în valoare de copii din municipiul Brad. A fost o atmosferă de mare bucurie, bucuria lor fiind şi bucuria noastră. Arătăm astfel că întreaga comunitate brãdene este ca tinerii noştrii să fie sănătoşi şi fericiţi”, a declarat cu această ocazie primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support