Site-ul oficial al Municipiului Brad

Bun venit in casa noua!

Vineri, 03 decembrie 2010, la intrare în casă nouă, administraţia publică locală a considerat potrivit ca un sobor de preoţi format din preot protopop Ioan Jorza şi preot paroh Stan Gheorge să oficieze o slujbă de sfinţire a noului bloc.

A urmat apoi înmânarea cheilor şi semnarea contractelor de închiriere pentru fiecare unitate locativă. La intrarea în noile locuinţe chiriaşii au primit din parte constructorului şi a Primăriei municipiului Brad un mic cadou de casă nouă.

„Este o mare realizare pentru comunitatea brădeană faptul că astăzi am reuşit să înmânăm cheile la 50 de spaţii locative. Este un binemeritat cadou pentru cei care au avut dreptul să deţină o locuinţă în condiţiile impuse de ANL. În numele Primăriei municipiului Brad, al Consiliului local şi al meu personal le urez tuturor beneficiarilor de casă nouă, sănătate şi multe înpliniri”, a declarat primarul municipiului Brad, dl Florin Cazacu la ceremonia de înmânare a cheilor la noul bloc ANL.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support