Site-ul oficial al Municipiului Brad

COMUNICAT – 11 Ianuarie 2009

Primăria municipiului Brad îşi exprimă compasiunea faţă de tragedia familiei brădene, a cărei fiică, la sfarşitul săptamânii trecute şi-a luat viaţa în mod violent.

Informăm pe această cale opinia publică faptul că, în virtutea legislaţiei şi a reglementărilor şcolare în vigoare, în cazul în care se dovedeşte un anumit grad de implicare din punct de vedere moral al unui cadru didactic din instituţie, conform informaţiilor venite din partea IŞJ, se va întruni consiliul profesoral, în cadrul căruia va fi formată o comisie de abatere disciplinară care va avea abilitatea de a da un verdict, luând măsurile necesare.

De asemenea, în paralel, se desfăşoară o anchetă a organelor abilitate în acest domeniu.

Primăria municipiului Brad recomandă instituţilor cu abilităţi în desfăşurarea anchetei să manifeste maximul de exigenţă în analizarea cazului şi în cazul în care se demonstrează vinovăţia să ia de urgenţă măsurile cuvenite.

11.01.2010
Compartimentul Relaţii Publice şi Integrare Europeană

Linkuri:

http://www.mesagerulhunedorean.ro/o-eleva-din-brad-s-a-sinucis-din-dragoste

http://www.servuspress.ro/hd/articol.php?id=15782

http://www.huon.ro/stiri/im:huon:news_special-hunedoara/articol/obsesie-ucigatoare/cn/news-20100111-02075852

http://www.mesagerulhunedorean.ro/profesorul-alin-cioara-in-fata-comisiei-de-disciplina

http://new.hunedoreanul.ro/eveniment/profesorul-din-brad-pentru-care-s-a-sinucis-o-eleva-nu-mai-are-voie-sa-predea-5469994

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support