Site-ul oficial al Municipiului Brad

Comunicat cu privire la furnizarea agentului termic in sistem centralizat in municipiul Brad

Consiliul local al municipiului Brad a hotărât în şedinţa din data de 17.10.2011 stabilirea unui preţ de facturare a energiei termice la populaţie în valoare de 295 lei/Gcal. Diferenţa până la preţul de producere, respectiv 830,99 lei/ Gcal (conform deciziei ANRSC Bucureşti) se va suporta ulterior din Bugetul local al municipiului Brad.

Administraţia publică locală a municipiului Brad a întreprins unele măsuri în vederea depăşirii situaţiei dificile legate de asigurarea căldurii în municipiul Brad, şi anume:

  • s-au derulat investiţii pentru construirea de centrale termice propri pe bază de lemne la instituţiile de învăţământ;
  • s-au întreprins măsuri pentru optimizarea transportului de agent termic de la Uzina Gura Barza la Brad prin vehicularea agentului termic pe conducte cu secţiune redusă;
  • s-au executat în timp util reparaţii pentru funcţionarea optimă a sistemului de încălzire.

Începerea furnizării agentului termic în municipiul Brad se va face la începutul lunii noiembrie în condiţiile în care persoanele cu restanţe la plata energiei termice îşi vor achita aceste obligaţii.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support