Site-ul oficial al Municipiului Brad

Dezbatere publică din 24 iulie 2018

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. 2 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, vă aducem la cunoştinţă că în data de 24 IULIE 2018, ora 11.00, în sala „Agora” a Casei de Cultură Brad, va avea loc DEZBATEREA PUBLICĂ a următoarelor proiecte de hotărâri:

1. Proiectului de hotărâre privind acordarea de premii bănești elevilor și profesorilor coordonatori care au obținut rezultate deosebite la concursurile naționale pe discipline de învățământ, precum și sportivilor și antrenorilor acestora care au obținut performanțe deosebite la acțiunile sportive naționale oficiale și internaționale.

ANEXE

2. Proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de „ARENA CENTENAR” terenului de sport cu gazon sintetic situat în Municipiul Brad, pe strada Aleea Privighetorilor, județul Hunedoara.

3. Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei urbanistice faza Plan Urbanistic Zonal pentru „bazin piscicol cu extracție de agregate minerale” în Brad, sat Țărățel, fn, județul Hunedoara

Proiectele de hotărâri poate fi consultate atât la sediul Primăriei Municipiului Brad, cât şi în format electronic pe site-ul instituţiei www.primariabrad.ro.

PÂNĂ LA DATA DE 24 iulie 2018, ORA 10.00 SE POT DEPUNE LA SEDIUL PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BRAD, LA COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE, SUGESTII, PROPUNERI, OPINII REFERITOARE LA ACESTE PROIECTE DE HOTĂRÂRI.

  Data anunțului: 10 iulie 2018

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support