Site-ul oficial al Municipiului Brad

Dezbatere publică din 26 ianuarie 2017

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. 2 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, vă aducem la cunoştinţă că în data de 27 ianuarie 2017, ora 11.00, în sala „Agora” a Casei de Cultură Brad, va avea loc DEZBATEREA PUBLICĂ a următoarelor proiecte de hotărâri:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017pentru fondul forestier proprietatea Municipiului Brad, administrat în baza Contractului de administrare 11.354/22.02.2016 – iniţiat de Primarul Municipiului Brad.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Casei de Cultură Brad – iniţiat de Primarul Municipiului Brad.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei cu solicitanţii care au acces la locuinţele pentru tineri, destinate închirierii valabilă pentru anul 2017, stabilită de Comisia socială de analiză a dosarelor depuse de solicitanţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, realizate de către A.N.L. în cadrul programului „Construcţii locuinţe pentru tineri destinate închirierii” – iniţiat de Primarul Municipiului Brad.

Proiectele de hotărâri pot fi consultate atât şi la sediul Primăriei Municipiului Brad.
PÂNĂ LA DATA DE 27 ianuarie 2017, ORA 10.00 SE POT DEPUNE LA SEDIUL PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BRAD, LA COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE, SUGESTII, PROPUNERI, OPINII REFERITOARE LA ACESTE PROIECTE DE HOTĂRÂRE.

Data anunţului: 17 ianuarie 2017

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support