Site-ul oficial al Municipiului Brad

Distribuția produselor de igienă în cadrul POAD 2018-2021 – tranșa a II-a, etapa 2

Distribuția produselor de igienă rămase nedistribuite – în cadrul POAD 2018-2021 Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014- 2020 din Fondul de Ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane – Acordarea de Ajutoare cu Produse de Igienă în cadrul POAD 2018-2021- tranșa A- II-A, pentru persoanele  care pot fi incluse pe liste suplimentare se va derula începând cu data de 08.07.2020 prin acordarea de produse de igienă

DUPĂ URMĂTORUL PROGRAM :
LUNI – JOI – 10- 14
VINERI – 10- 13

Locul de distribuire este CLĂDIREA ,,CANTINEI SOCIALE“ BRAD, situată în Brad, Str. ALEEA PATRIEI, NR.2

Distribuirea se face pe baza BONURILOR DE ORDINE ÎNMÂNATE DE CĂTRE POLIȚIA LOCALĂ ÎN DIMINEAȚA FIECĂREI ZI DE DISTRIBUIRE, ÎNCEPÂND CU ORA 7, CU PREZENTAREA  ACTULUI DE IDENTITATE VALABIL ȘI A COPIEI CERTIFICATULUI DE ÎNCADRARE ÎN GRAD DE HANDICAP GRAV SAU ACCENTUAT AFLAT ÎN TERMEN DE VALABILITATE .

(Nu se acceptă liste întocmite în prealabil!)

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) nr. 223/2014 al Parlamentului European și al Consiliului din 11 martie 2014 privind Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane, Programului Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD aprobat prin Decizia de punere în aplicare a Comisiei Europene C(2014) 9102 din 28.11.2014 de aprobare a programului operațional de asistență alimentară și materială de bază în vederea acordării de sprijin prin Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane din România, cu modificările ulterioare, precum și ale Ordonanței de Urgență nr. 84/ 2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD- facem cunoscut că se vor distribui ajutoare alimentare sub formă de pachete de igienă pe baza înscrierii în  liste suplimentare întocmite  și asumate de către primar sau de către reprezentantul acestuia pentru distribuirea  stocului rămas după distribuirea pe baza listelor iniţiale. În listele suplimentare sunt incluse doar persoanele aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, dovedite în baza anchetei sociale. Deasemenea persoanele dependente cu handicap grav sau accentuat precum și cele care locuiesc în așezările informale sunt incluse pe listele suplimentare în baza cerificatului de încadrare în grad de handicap și a ordinului prefectului județului  pe raza căruia este situată așezarea informală pe baza listei comunicate de către reprezentantul legal al unității administrativ- teritoriale.
În cadrul POAD 2018-2021, tranșa II fiecare beneficiar final primește un pachet conținând următoarele produse de igienă:

Produs Cantitate
Periuță de dinți 5 buc.
Pastă de dinți 300 ml
Săpun lichid 500 ml
Șampon copii 800 ml
Șampon adulți 500 ml
Detergent de rufe 2700 gr.

BENEFICIARII cărora li se distribuie gratuit produsele de igienă sunt cei care aparțin următoarei categorii de persoane  – persoane/ familii aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente, definite conform Ordonanței de urgență nr. 84/ 2020 şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate precum și persoanele care locuiesc în așezări informale.

Persoanele care fac parte din categoriile anterior enumerate POT BENEFICIA DE PRODUSE DE IGIENĂ PENTRU O SINGURĂ CATEGORIE căreia îi aparțin la data distribuirii ajutoarelor.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support