Site-ul oficial al Municipiului Brad

Eu de la Moşul îmi doresc…

„Eu de la Moşul îmi doresc…”. E începutul clasic al listei, scrisorii, confesiunii oricărui copil fericit care aşteaptă ca, în prag de sărbători, în casa lui să intre cu sacul încărcat de daruri Moşul din poveştile copilăriei. E visul frumos, ţesut cu grijă un an întreg, cu ochii la bunătăţile şi jucăriile din vitrine, cu emoţia aşteptării mereu vie.

În săptămâna care a trecut Moş Crăciun, ajutat de Primăria municipiului Brad, a mers la copii din municipiul Brad care au scris Moşului şi la bătrâni cu sufletul curat aflaţi în instituţiile sociale din zonă.

În perioada 15-22 decembrie, la diorama din centrul municipiului Brad, Moş Crăciun a fost prezent în fiecare seară, împărţind dulciuri şi ascultând dorinţele şoptite ale copiilor. În cutia de scrisori, special amenajată pentru Moş Crăciun, copii de toate vârstele şi mai cuminţi, şi mai puţin cuminţi, au lăsat scrisorile pline cu dorinţe, speranţe şi veselia copilăriei. Astfel, în 23 si 24 decembrie, după ce le-a citit scrisorile, Moş Crăciun a vizitat 75 de copii din municipiul Brad, cărora le-a dus cadourile dorite.

În ajunul Crăciunului, Moşul, însoţit de primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu, a dus cadouri şi copiilor internaţi la Spitalul municipal Brad, secţia Pediatrie.

În această perioadă nu au fost uitaţi nici cei în vârstă, aceştia primind din partea autorităţilor publice locale daruri şi felicitări.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support