Site-ul oficial al Municipiului Brad

Eurosport DHS angajează!

În data de 09.02.2022 în Sala AGORA a Casei de Cultură a Municipiului Brad, alături de alți primari din comunele vecine, am primit vizita reprezentanților SC EUROSPORT DHS SA Deva pentru a găsi soluții de sprijinire a populației din Brad fără loc de muncă și a discuta oferta de angajare propusă de aceștia.

Este vorba despre o activitate de producție în cadrul unei companii “lider de piață în industria bicicletelor” ce oferă un număr de cca 100 de locuri de muncă specifice obiectului de activitate al firmei.

Așadar, SC EUROSPORT DHS SA-Deva angajează muncitori calificați și necalificați pentru asamblarea și montarea pieselor, cu următoarele competențe: dexteritate manuală, spirit de observație, atenție la detalii și memorie vizuală dezvoltată.

Ofertă de angajare:

  • Pachet salarial atractiv
  • Tichete de masă
  • Transport asigurat
  • Bonus realizare producție
  • Bonus de fidelitate
  • Primă de recomandare
  • Program pe un singur schimb

Pentru depunerea CV-urilor în vederea angajării dar și pentru alte informații, reprezentanții SC EUROSPORT DHS SA Deva vă stau la dispoziție miercuri, 16.02.2022 începând cu ora 10:00, la sala mare de sedinte a municipiului Brad (fosta Primărie), str. Republicii, nr 18.

Informații suplimentare puteți obține și la numărul la telefon: 0728282074

sau

Transmiteți un CV la adresa de e-mail: office@dhsbike.ro

Interviurile și prezentările de ofertă se fac zilnic începând cu ora 09:00 la sediul companiei din Deva, Str. Sântuhalm nr.35A.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support