Site-ul oficial al Municipiului Brad

Gala de box la Brad

Consiliul local şi Primăria municipiului Brad, împreună cu Box Club Riviera Arad au organizat în data de 06 septembrie 2009, începând cu ora 16.00, în sala de sport a Şcolii Generale Horea, Cloşca şi Crişan, GALA DE BOX în cadrul Cupei Box Club Riviera Arad, ediţia a III- a 2009.

Cluburile participante la Gală au fost: C.S.S. Constructorul Hunedoara, C.S.M. Turnu Severin, C.S. Minerul Jilţ Mătăsari, Box Club U.V.V.G. Arad, A.M.E.F.A. Arad, C.S. Crişul Oradea, C.S. G.Y.M. Marstrong Oradea şi Box Club Riviera Arad unde este legitimat la categoria SENIORI, sportivul de performanţă brădean Alin Leucian zis „Moţu”. Acesta a obţinut până în prezent aproximativ 30 de medalii, atât la competiţii naţionale, cât şi internaţionale.
Organizarea Galei la Brad nu a fost întâmplătoare deoarece municipiul nostru are o tradiţie de 75 de ani de box, secţia de box a Clubului Sportiv Mica Brad fiind afiliată la Federaţia Română de Box încă din anul 1934.

La Gală a fost prezent Mihai Leu, care şi-a amintit cu mare plăcere că acum 30 de ani în perioada în care făcea sport amator a susţinut meciuri dificile în compania boxerilor brădeni.

La finalul galei, în cuvântul său, domnul Florin Cazacu, primarul municipiului Brad a acceptat provocarea de a susţine reînfiinţarea unei secţii de box în municipiul Brad, considerând că acest lucru este posibil numai cu sprijinul financiar al Consiliului local şi al unor sponsori.

Declaraţie primar

„Organizarea acestei Gale de Box a fost posibilă datorită colaborării cu clubul de box Riviera Arad, club unde activează sportivul brădean Alin Leucian.
Faptul că tânărul brădean are o performanţă în domeniul acestui sport este încă o dovadă că la Brad există tineri talentaţi şi perspectiva continuării tradiţiei de peste 75 de ani în ceea ce priveşte practicarea acestui sport la Brad”, a declarat primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu.

La Gală au fost prezenţi numeroşi spectatori care au răsplătit cu aplauze sportivii participanţi la această competiţie.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support