Site-ul oficial al Municipiului Brad

Impreuna pentru un oras curat

Primăria municipiului Brad, în colaborare cu Asociaţiile de Proprietari din municipiul Brad, a organizat acţiunea „Curăţenia de Primăvară – 2009″.

Astfel, la iniţiativa administraţiei publice locale, sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 8.30, angajaţii Primăriei municipiului Brad (funcţionari publici şi personal contractual) au participat împreună cu primarul Florin Cazacu şi alături de locuitorii municipiului Brad la curăţarea zonele verzi intravilane, a parcurilor şi a spaţiilor de joacă pentru copii, la văruirea copacilor ornamentali, la curăţarea aleilor şi a căilor de acces.

Cu această ocazie, domnul primar Florin Cazacu a declarat: „Este al cincilea an în care salariaţii Primăriei municipiului Brad dau tonul acţiunii „Curăţenia de Primăvară”. Această iniţiativă scoate în evidenţă grija pe care o poartă salariaţii Primăriei pentru a avea un oraş curat şi frumos. Felicit cu această ocazia pe toţi cei prezenţi la această acţiune, salariaţi ai Primăriei şi cetăţeni, pentru spiritul civic de care au dat dovadă.”

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support