Site-ul oficial al Municipiului Brad

INFORMATIE UTILA PENTRU BOLNAVII DE DIABET DIN ZONA BRAD!

Una dintre problemele celor bolnavi de diabet din zona Brad, cea legata de necesitate unui cabinet de diabetologie la Brad, este pe cale sa fie rezolvata.

Pacientii cu diabet zaharat erau nevoiti sa se deplaseze la un medic specialist la Ambulatoriul din Deva si sa astepte la cozi infernale pentru obtinerea tratamentului indispensabil pentru ameliorarea bolii.

In cursul saptamanii viitoare isi va incepe activitatea in cadrul Policlinicii Brad (etaj 1 camera 10 ) cabinetul medical pentru diabet, medic specialist diabet zaharat, doamna Domnitian Garofita.

Speram ca birocratia sa nu ne mai incurce in derularea acestui important demers pentru sanatatea celor peste 1000 de pacienti bolnavi de diabet din toata zona Brad.

Multumim doamnei medic specialist Garofita Domnitian pentru disponibilitatea de a muncii la Brad si uram sanatate tuturor pacientilor.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support