Site-ul oficial al Municipiului Brad

Lansarea proiectului cu titlul „Realizarea transportului public local cu mijloace ecologice în Municipiul Brad și Comuna Crișcior”

Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

U.A.T. Municipiul Brad, cu sediul în Municipiul Brad, strada Independenței, nr. 2, județul Hunedoara, anunță lansarea proiectul cu titlul „Realizarea transportului public local cu mijloace ecologice în Municipiul Brad și Comuna Crișcior”.

Titlu apel: PNRR/2022/C10/I1,1, Runda 1.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, calculate de la data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, respectiv 08.11.2022.

Obiectul contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării de către MDLPA pentru implementarea proiectului nr. C10-I1.1-221, care vizează realizarea transportului public local cu mijloace ecologice în Municipiul Brad și Comuna Crișcior, cu îndeplinirea indicatorilor proiectului, respectiv achiziția a 4 autobuze nepoluante, cu lungimea de 10m.

Valoarea totală a proiectului este de 11.387.977,27 lei, din care valoarea maximă a finanțării nerambursabile a proiectului este de 100% din valoarea totală a proiectului. Valoarea eligibilă din PNRR este 9.569.728,80 lei, fără T.V.A.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, I.1.1 – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante).

Persoană de contact:

  • Manager de proiect – Ioana MANEA
  • 0254.612.665, primar@primariabrad.ro
  • www.primariabrad.ro/proiecte-europene

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea Generație UE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/         https://www.facebook.com/PNRROfficial/

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support