Site-ul oficial al Municipiului Brad

Lansare proiect POCA – CREȘTEREA GRADULUI DE IMPLEMENTARE A MĂSURILOR ANTICORUPȚIE ÎN MUNICIPIUL BRAD

Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Brad, în calitate de Beneficiar, anunță lansarea proiectulului CREȘTEREA GRADULUI DE IMPLEMENTARE A MĂSURILOR ANTICORUPȚIE ÎN MUNICIPIUL BRAD”, cod SIPOCA 587 / cod MySMIS2014 151785. Proiectul este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 -2020, POCA/924/2/2/Creșterea transparenței, eticii si integrității în cadrul autorităților si instituțiilor publice (CP15/2021 pentru regiunile mai puțin dezvoltate – Sprijinirea masurilor referitoare la prevenirea corupției la nivelul autorităților si instituțiilor publice locale).

 • Durata de implementare este de 16 de luni, începând cu data de 12.10.2021
 • Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 410.534,00 lei.
 • Valoarea eligibilă nerambursabilă este de 402.323,32 lei din care:
  • 348.953,90 lei cofinanțare din Fondul Social European;
  • 53.369,42 lei cofinanțare din Bugetul național.

Valoarea eligibilă cofinanțare Buget local : 8.210,68 lei.

Obiectivul general al proiectului: Creșterea gradului de implementare a masurilor anticorupție la nivelul Municipiului Brad, prin intermediul unor activități care vizează identificarea riscurilor si vulnerabilităților la corupție, realizarea de mecanisme si proceduri anticorupție si aplicarea unitara a acestora, realizarea unor mecanisme de cooperare cu societatea civila, precum si îmbunătățirea cunoștințelor si a competentelor personalului propriu.

Rezultate așteptate:

 1. Rezultat program R4: Grad crescut de implementare a masurilor referitoare la prevenirea corupției si a indicatorilor de evaluare în autoritățile si instituțiile publice – Rezultat proiect 1 – 1 METODOLOGIE DE IDENTIFICARE A RISCURILOR SI VULNERABILITĂȚILOR DE CORUPȚIE.
 2. Rezultat program R4: Grad crescut de implementare a masurilor referitoare la prevenirea corupției si a indicatorilor de evaluare în autoritățile si instituțiile publice – Rezultat proiect 2 – 1 SISTEM DE MANAGEMENT ANTI-MITĂ CONFORM ISO 37001:2016.
 3. Rezultat program R4: Grad crescut de implementare a masurilor referitoare la prevenirea corupției si a indicatorilor de evaluare în autoritățile si instituțiile publice – Rezultat proiect 3 – 1 CERTIFICAT ISO 37001.
 4. Rezultat program R5: Grad crescut de conștientizare a corupției atât în rândul cetățenilor cât si al personalului din administrația publica – Rezultat proiect 4 – 1 STUDIU PRIVIND PERCEPÞIA ÎN RÂNDUL CETAȚENILOR SI AL PERSONALULUI DIN CADRUL ADMINISTRAȚIEI PUBLICE PRIVIND ASPECTE LEGATE DE CORUPȚIE.
 5. Rezultat program R5: Grad crescut de conștientizare a corupției atât în rândul cetățenilor cât si al personalului din administrația publica – Rezultat proiect 5 – 1 PLATFORMĂ DIGITALĂ ANTICORUPȚIE.
 6. Rezultat program R6: Îmbunătățirea cunoștințelor si a competențelor personalului din autoritățile si instituțiile publice în ceea ce privește prevenirea corupției – Rezultat de proiect 6 – PERSONAL SI ALESI LOCALI DIN CADRUL INSTITUȚIEI SI AI UNITĂȚILOR SUBORDONATE INSTRUIT ȘI CERTIFICAT ÎN DOMENIUL PREVENIRII ȘI COMBATERII CORUPȚIEI, TRANSPARENȚEI, ETICII ȘI INTEGRITĂȚII – 15 persoane.

    Date de contact:

 • Șortan Gabriela – Manager de proiect
 • Municipiul Brad
 • Tel: 0254 612 665, fax 0254 612 669
 • E-mail: bradprim@yahoo.com

» Anunț de lansare proiect

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support