Site-ul oficial al Municipiului Brad

Locul deseurilor nu e in casa!

În cadrul unei ample actiuni de mediu, Asociatia RoRec împreună cu Primăria municipiului Brad a inaugurat vineri, 15 iulie 2011, ora 9.30, în prezenţa primarului municipiului Brad, dl Florin Cazacu, a reprezentanţilor Asociaţiei RoRec şi a presei locale, noul Centru de colectare deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) din municipiul Brad. Astfel, locuitorii din municipiul Brad care vor sa scape de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte, o pot face in mod responsabil, la punctul de colectare special amenajat de pe strada Avram Iancu, nr. 6 în Piaţa Agroalimentară a municipiului Brad.

Inaugurarea centrului a continuat cu o campanie de minicolectă “Locul deşeurilor nu este în casă”, desfăşurată pe parcursul zilelor de 15 şi 16 iulie 2011, în urma cărora au fost strânse 3400 de kilograme de deşeuri electronice şi electrice.

Evenimentul a fost încheiat în seara zilei de 16 iulie cu o tombolă care a hotărât căştigătorii a 10 LCD PHILIPS, premierea voluntarilor care au participat la acţiune şi un concert susţinut de Nicola.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support