Site-ul oficial al Municipiului Brad

Locul deseurilor nu este in casa!

Asociatia RoRec împreună cu primăriile localităţilor Brad, Băiţa, Veţel şi Şoimuş au lansat în zilele de 19 şi 20 noiembrie 2010, o invitatie la reciclare, municipiul Brad fiind partener în Reţeaua Naţională a Centrelor de colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE) RoRec.

Astfel, vineri 19 noiembrie 2010, campania „Locul deşeurilor nu este în casă!” a debutat cu deschiderea punctului de colectare provizoriu, Cortul RoRec din curtea Scolii Generale „Horea, Closca si Crisan”.

Scopul acestor campanii este conştientizarea fiecărui cetăţean asupra impactului pe care îl are în comunitatea în care trăieşte şi faptul că este direct responsabili de deşeurile pe care le generează. Acestea reprezintă surse de materii prime secundare şi prin reciclarea lor contribuim la utilizarea raţională a resurselor naturale, dar reprezintă în acelaşi timp o ameninţare la adresa mediului înconjurător, în cazul în care nu sunt corect reciclate.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support