Site-ul oficial al Municipiului Brad

MĂSURI OBLIGATORII PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚII CU PUBLICUL ÎN SPAȚIILE DE LUCRU DIN SEDIUL PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BRAD, ÎN VEDEREA PREVENIRII RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS COVID-19

Având în vedere situația epidemiologică la nivel național și local în ceea ce privește răspândirea noului coronavirus COVID-19 și ținând cont de prevederile H.G. nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și ale Ordinului nr. 874/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic  şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării  cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, pentru evitarea aglomerării de persoane în spațiile de lucru cu publicul din sediul Primăriei Municipiului Brad,  se dispun următoarele măsuri  obligatorii aplicabile în perioada 18 mai – 18 iunie 2020, cu posibilitatea prelungirii :

 • Accesul publicului în  sediul Primăriei Municipiului Brad se va face numai prin INTRAREA A, fațada principală a clădirii din strada Independenței nr. 2.
 • Accesul la ghișeul de plată a Taxelor și Impozitelor (casierie) va fi asigurat exclusiv prin INTRAREA B a clădirii dinspre strada Republicii.
 • Accesul în sediul primăriei pe intrarea C, dinspre zona Casei de Cultură este restricționat pentru public.
 • Intrarea în incinta primăriei este permisă doar pentru persoanele care, în mod rezonabil, au motive justificate de a se afla în această incintă.
 • În cazul în care este necesară doar predarea unor documente, colete etc., aceasta se va realiza în afara incintei, direct persoanei căreia îi sunt destinate, cu respectarea măsurilor de precauţie.
 • Dacă este necesară intrarea în incinta Primăriei Municipiului Brad, la intrare, în mod obligatoriu, se va utiliza masca de protecție, se vor utiliza substanțe dezinfectante pentru mâini puse la dispoziție de către personalul primăriei sau polițistul local  prezent la intrare și se va efectua triajul epidemiologic.

Excepții privind purtarea măștii de protecție:

 • persoanele care suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare;
 • copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

Triajul epidemiologic:

 • presupune măsurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura înregistrată nu trebuie să depășească 37,3 grade C), la care se poate adăuga marja de eroare prevăzută în prospectul dispozitivului;
 • observarea semnelor şi simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată);
 • în cazul în care temperatura înregistrată depăşeşte 37,3 grade C, se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus;
 • dacă se constată menţinerea unei temperaturi peste 37,3 grade C sau/şi prezenţa altor simptome respiratorii, persoanei nu i se permite accesul în incintă și este trimisă pentru consult la medicul de familie;
 • dacă temperatura înregistrată nu depăşeşte 37,3 grade C, iar persoana nu prezintă alte simptome respiratorii, i se permite accesul doar însoţită de către o persoană din sediu şi după înregistrarea biroului/camerei/departamentului unde va merge.

VĂ SOLICITĂM CA ÎN LIMITA POSIBILITĂȚILOR SĂ FIE EVITATE DEPLASĂRILE LA SEDIUL PRIMĂRIEI PENTRU PROBLEME CARE NU AU UN CARACTER DE URGENȚĂ SAU MAXIMĂ NECESITATE.

PREVENIREA RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUSULUII COVID-19 ESTE LA ÎNDEMÂNA FIECĂRUIA DINTRE NOI!

PENTRU SOLICITAREA UNOR INFORMAȚII STRICT NECESARE POT FI UTILIZATE TELEFONELE PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BRAD: 0254612665, 0728042512 SAU E-MAIL: bradprim@yahoo.com.

ESTE NECESAR SĂ ÎNȚELEGEM FIECARE DINTRE NOI NECESITATEA LUĂRII ACESTOR MĂSURI PENTRU  EVITAREA RASPÂNDIRII CORONAVIRUSULUI COVID-19 ȘI ASIGURAREA SIGURANȚEI POPULAȚIEI.

PRESEDINTE C.L.S.U.

PRIMAR

FLORIN CAZACU

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support