Site-ul oficial al Municipiului Brad

Mii de bradeni au petrecut impreuna noaptea dintre ani

Mii de brădeni au ales ca la miezul nopţii dintre ani să fie împreună la petrecerea organizată de Consiliul local şi Primăria municipiului Brad. Este deja o tradiţie, având în vedere că este cel de al 7-lea an de când se organizează, ca şi în marile oraşe, de către primărie sărbătorirea Revelionului în aer liber şi în acest an a fost organizată o petrecere pentru a marca momentul trecerii la anul 2011.

În acest an, la petrecere au participat formaţii ce au interpretat folclor tradiţional de bună calitate: formaţia Fraţii Briciu, formaţia Cosminuţ Ardeleanul, iar la final muzică uşoară interpretată de Burebista.

Prezenţa a mii de brădeni la acest moment a fost un semn de apreciere faţă de acest eveniment. La miezul nopţii, primarul municipiului Brad, dl Florin Cazacu a adresat participanţilor un scurt mesaj de solidaritate şi unitate a comunităţii brădene: „Comunităţile puternice depăşesc împreună prin unitate momentele dificile şi petrec împreună momentele fericite. Petrecerea de la cumpăna dintre ani este un moment fericit şi prezenţa a mii de brădeni este un semn de unitate şi armonie a oraşului nostru”, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Primarul împreună cu cei prezenţi au numărat împreună ultimele secunde ale anului şi focul de artificii a acompaniat urările reciproce ale brădenilor de La mulţi ani, sănătate, fericire şi speranţă pentru un an mai bun.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support