Site-ul oficial al Municipiului Brad

Receptia blocului de locuinte pentru tineri in municipiul Brad

Vineri, 30 iulie 2010, în municipiul Brad, a fost recepţionat obiectivul „Bloc de locuinţe pentru tineri str. Dacilor din municipiul Brad “, destinat locuinţelor pentru tineri, care nu au resurse financiare suficiente pentru a-şi cumpăra propriile locuinţe.

Suprafaţa terenului destinat construirii blocului este de 1400 m², iar blocul are o suprafaţa construită de 580 m². Blocul proiectat iniţial este compus din 2 scări cuplate, decalate una faţă de cealaltă, cu 34 apartamente cu 1cameră şi 6 apartamente cu 2 camere, în total 40 de apartamente.

Regimul de înălţime a fost iniţial P+3 nivele, dar cererea tot mai mare de locuinţe a făcut ca să fie supusă atenţiei Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe – Bucureşti, analizarea posibilităţii de mansardare a „Blocului de locuinţe pentru tineri” din municipiul Brad. Prin mansardarea imobilului, numărul de apartamente nou create s-a suplimentat cu 10, din care 8 ap cu 1 cameră şi 2 ap cu 2 camere. Blocul este dotat cu instalaţii interioare de apă rece, apă caldă, canalizare, electice, de telefonie, toate racordate la reţelele din zonă.

Valoarea totală a investiţiei este de 11.532.812,5 lei, din care 10.489.279,5 lei finanţare de la bugetul de stat şi credite externe (Agenţia Naţională pentru Locuinţe) şi 1.043.533 lei finanţare de la bugetul local. Lucrările au fost executate într-un ritm accelerat şi de foarte bună calitate de către S.C. ZONA D S.R.L. Petroşani si au început la data de 01.09.2009.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support