Site-ul oficial al Municipiului Brad

Sarbatoare la 100 de ani de viata

Marţi, 2 mai 2012, doamna Stan Ana din municipiul Brad a împlinit vârsta de 100 de ani.

La această sărbătoare au fost prezenţi strănepoţii până la a 4-a generaţie, vecini, prieteni apropiaţi, iar din partea Primăriei municipiului Brad a primit, cu această ocazie, şampanie, tort, diplomă şi un ajutor în bani.

Primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu, a înmânat personal diploma de cetăţean centenar doamnei Stan Ana.

Cu această ocazie, domnul primar a declarat: „Mă bucur că am din nou ocazia să premiez un cetăţean centenar. O cunosc bine pe d-na Stan şi, chiar dacă a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani, am remarcat tot timpul atitudinea ei pozitivă. Cu siguranţă viaţa cumpătată şi optimismul au fost secretul longevităţii acestei distinse doamne din municipiul Brad. Este vecina mea şi am constatat că este o persoană activă, chiar mai mult, acum ceva vreme a fost în vizită la primărie pentru a discuta o problemă de interes colectiv. Sper ca Dumnezeu să-i dea sănătate să-şi poată duce cu demnitate anii şi, mai ales sper să o mai putem sărbători în fiecare an de Ziua Tineretului – 2 mai.”

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support