Site-ul oficial al Municipiului Brad

Servicii de catering în cadrul proiectului „Masa caldă pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Horia, Cloșca și Crișan” din municipiul Brad

MUNICIPIUL BRAD intentioneaza sa achizitioneze servicii de catering in cadrul proiectului „Masa calda pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Horia, Cloșca și Crișan” din municipiul Brad, judetul Hunedoara in cadrul Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 350 de unitati de invatamant preuniversitar de stat, Cod CPV: 55520000-1, prin procedura proprie, in conformitate cu prevederile art. 111, alin. (1) din Legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Se va livra

Ø  suport alimentar – tip sandvici:

  • produse de panificaţie din faina integrala – paine feliata sau batoane/chifle – 80 g:  maximum 50% din greutatea totală a pachetului;
  • produse din carne şi/sau brânzeturi/derivate din lapte 40 g: minimum 25% din greutatea totală a pachetului;
  • legume – rosii, castraveti, salata sau alte produse similare 40 g:  maximum 25% din greutatea totală a pachetului.

Ø  La acestea se va adăuga un fruct la alegere: portocală/pară/piersică/caisă/măr sau echivalent.

Produsele alimentare vor fi livrate către Școala Gimnazială ”Horia, Cloșca și Crișan” din municipiul Brad, judetul Hunedoara, zilnic din unităţi autorizate/înregistrate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor şi vor fi păstrate până la servire în unitatea de învăţământ, în condiţii igienico-sanitare şi de siguranţa alimentelor, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.

Produsele trebuie însoțite de ustensile sigilate care permit consumul în condiții optime de igienă.

Suportul alimentar are la baza variantele orientative de meniu care includ sugestiile Institului Național de Sănătate Publică exemplificate în anexa 3 din din Normele Metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. 105/2022.

În fiecare săptămână se vor prezenta 5 variante de suport alimentar pentru urmatoarea săptămână de livrare, variante ce trebuie sa fie aprobate de catre unitatea de învățământ. Variantele de meniu vor fi intocmite astfel încât, pe parcursul unei săptămâni, să nu se furnizeze același tip de suport alimentar

La suportul alimentar, se adaugă un fruct (portocală/pară/piersică/caisă/mãr sau echivalent).

Suportul alimentar trebuie însotit de ustensile sigilate necesare consumului in conditii optime de igienă.

NOTĂ

Ø  Acelaşi tip de suport alimentar nu se va furniza timp de două zile consecutiv. La suportul alimentar, se adaugă un fruct (portocală/pară/piersică/caisă/măr sau echivalent).

Fructele trebuie să fie sănătoase, fără urme de atacuri provocate de boli şi/sau dăunători.

Dacă, la nivelul unităţii de învăţământ, vor fi înregistrate cereri formulate în baza prevederilor art. 1 alin. (4) din O.U.G. 105/2022 şi în conformitate cu prevederile art. 2 alin. (4) din Normele Metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. 105/2022, preşcolarii/elevii respectivi vor beneficia de produse alimentare adecvate situaţiei lor, în limita valorii zilnice stabilită pentru un pachet alimentar/elev.

Descrierea completa a serviciilor se regaseste in Caietul de sarcini.

Valoarea estimata maxima a achizitiei este de 1.204.125 lei inclusiv TVA si este valabila pentru anul scolar 2022-2023.

Valoarea maximă / beneficiar este de 15 lei inclusiv T.V.A/ suport alimentar si fruct/zi, valoare ce cuprinde prețul produselor, al ustensilelor sigilate necesare consumului, cheltuielile de transport, de distribuție și de depozitare a acestora, după caz.

Numărul total de elevi la nivelul Școlii Gimnaziale ”Horia, Cloșca și Crișan” Brad este 447 elevi din care :258 elevi învățământ primar și 189 elevi învățământ gimnazial.

Decontarea si plata se va face in functie de livrarile efectuate in baza comenzilor ferme primite de la achizitor.

Plata se va face lunar, in termen de maximum 30 de zile de la receptia cantitativa si calitativa a produselor si a avizelor, insusite de catre persoana desemnata de catre achizitor. 

CRITERIU DE ATRIBUIRE: „CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PRET”

Ofertele depuse vor conține minim următoarele:

  • documente de calificare
  • ofertă tehnică
  • ofertă financiară

Data limită pentru depunerea ofertelor este: 05.12.2022, ora 12:00. Ofertele se vor depune la Registratura Primăriei Municipiului Brad până la data și ora limită. Ofertele depuse după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

În vederea pregătirii ofertei, vă atașăm:

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support