Site-ul oficial al Municipiului Brad

Vine Iepuraşul!

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, alături de copii

Consiliul local şi Primăria municipiului Brad, Casa de Cultură Brad, Grădiniţa cu prog. prel. “FLOARE DE COLŢ”, Şcoala gen. „HOREA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN”, Şcoala gen. „M. SÂNTIMBREANU„ şi Clubul Copiilor din municipiul Brad au organizat joi, 9 aprilie 2009, “Târgul de Paşte”, parte a acţiunii “Vine Iepuraşul”.

Începând cu orele 11.00 s-a desfăşurat în Piaţa Centrală a Municipiului Brad o vânzare de produse specifice acestei perioade, confecţionate de către copiii instituţiilor educaţionale partenere în acest proiect, atât din România, cât şi din Marea Britanie, Polonia, Franţa, Malta, Spania.

Micii comercianţi şi produsele lor

Acţiunea a făcut parte din cadrul Proiectului Internaţional „EASTER FAIR” iniţiat de Grădiniţa cu Program Prelungit „Floare de colţ” Brad pe site-ul E TWINNING 2009 (înfrăţire între şcoli europene), avizat de MECI, ISJ Hunedoara şi de Echipa E Twinning România Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei.

Expoziţia cu vânzare a fost organizată cu scopul ajutorării unor familii din municipiul Brad aflate în dificultate. Astfel, toţi banii strânşi din vânzarea produselor au fost folosiţi la cumpărarea de hrană şi produse pentru câteva familii a căror părinţi au o sănătate precară şi copii minori în întreţinere.

Printre cumpărători s-a numărat şi primarul Florin Cazacu

Declaraţia Primar

„Felicit pe cei ce au avut această frumoasă iniţiativă, de a organiza un Târg de Paşte, un mod minuna de a împleti talentul tinerilor cu solidaritatea umană. Sper ca acest gen de acţiuni să continue şi în anii viitori, fiind o minunată lecţie de sprijin între oameni la greu, atât pentru cei tineri, cât şi pentru cei vârstnici.” a declarat cu această ocazie primarul municipiului Brad, Florin Cazacu.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support