Site-ul oficial al Municipiului Brad

Ziua Internaţională a Copilului 1 si „Crosul Zarandului”

Ziua Internaţională a Copilului 1 Iunie a fost sărbătorită la Brad în Parcul Tineretului din municipiul Brad.

Organizat de Consiliul local şi Primăria municipiului Brad, programul zilei a debutat cu cea de a VII-a ediţie a „Crosului Zarandului”, la realizarea căruia, un sprijin substanţial a fost acordat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret care a acordat diplomele şi premiile câştigătorilor, constând în şepci şi o bicicletă, care a fost atribuită în urma organizării unei tombole.

Crosul s-a desfăşurat pe mai multe categorii de vârstă şi sex, entuziasmul concurenţilor, susţinătorilor, părinţilor şi al publicului brădean fiind unul foarte mare.

De un mare succes s-a bucurat şi concursul de desene, cu tema „Copilăria”, la care au participat cei mai talentaţi copii din şcolile şi grădiniţele municipiului Brad, premiile fiind acordate câştigătorilor de către domnul Florin Cazacu – primarul municipiului Brad.

Programul zilei a continuat cu momente artistice deosebite realizate de preşcolarii de la Grădiniţa „Floare de Colţ” şi de elevii de la Şcolile Generale „Mircea Sântimbreanu” şi „Horea, Cloşca şi Crişan”.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support