Site-ul oficial al Municipiului Brad

Ziua Internationala a Copilului, sarbatorita la Brad

În municipiul Brad a fost sărbătorită Ziua Internaţională a Copilului printr-o serie de manifestări adresate tuturor copiilor din municipiului Brad. Primăria municipiului Brad şi Consiliul local Brad, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport Hunedoara şi Asociaţia Judeţeană pentru Sport au organizat luni, 1 iunie 2009, începând cu ora 8.00, un cros la care au participat băieţi şi fete din clasele V-XII. Toţi participanţii au fost premiaţi, iar unul dintre câştigătorii premiului I,II sau III a câştigat, prin tragere la sorţi şi marele premiu, o bicicletă.

Începând cu ora 11.00, în sala de sport a Şcolii Generale „Horea, Cloşca şi Crişan” a avut loc un spectacol oferit de copii de la Grădiniţa „Floare de colţ” Brad, Centru de Plasament Brad, Casa de Cultură Brad şi Şcoala Generală „Horea, Cloşca şi Crişan”. Aici au fost premiaţi şi câştigătorii crosului, dar şi a concursului de desen cu tema „Oraşul meu”.

Acţiunea s-a bucurat de un public numeros şi de un binemeritat succes.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support