Site-ul oficial al Municipiului Brad

Dezbatere publică din 17 decembrie 2018

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. 2 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Primarul Municipiului Brad aduce la cunoștință publică faptul că a inițiat următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru eliberarea și vizarea autorizațiilor de funcționare ale unităților comerciale din municipiul Brad, județul Hunedoara;

R E G U L A M E N T PENTRU ELIBERAREA ŞI VIZAREA AUTORIZAŢIILOR DE FUNCŢIONARE

Anexe:

2. Proiectul de hotărâre privind trecerea unei cantităţi de masă lemnoasă din proprietatea publică în proprietatea privată a Municipiului Brad, precum şi exploatarea şi valorificarea acesteia.

Proiectele de hotărâre pot fi consultate:

  • pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Brad www.primariabrad.ro – la secțiunea Transparență Decizională;
  • la sediul Primăriei Municipiului Brad, strada Independenței, nr. 2 (panoul de afișaj);
  • în Periodicul de informare al Consiliului Municipal Brad „Zarandul”.

Propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de hotărâre supuse consultării publice se pot transmite, în scris, până la data de 17 decembrie 2018, astfel:

  • ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: bradprim@yahoo.com;
  • prin poștă pe adresa: strada Independenței, nr. 2, Brad, județul Hunedoara;
  • la sediul instituției, Compartimentul Relații Publice, din municipiul Brad, strada Independenței, nr. 2, județul Hunedoara.

Așteptăm cu interes poziția dumneavoastră referitoare la aceste proiecte, precum și propunerile și observațiile dumneavoastră care vor purta mențiunea “Propuneri privind dezbaterea proiectului de hotărâre….”

Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public un proiect de hotărâre în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate publică până la data de 17 decembrie 2018.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următoarele numere de telefon: 0254 612 665, 0254 612 666, e-mail: bradprim@yahoo.com.

Data anunțului: 6 decembrie 2018

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support